Svi letovi aviokompanije Turkish Airlines, od 6. aprila 2019 preusmereni na novi Aerodrom Istanbul (IST)

Svi letovi aviokompanije Turkish Airlines, od 6. aprila 2019 preusmereni na novi Aerodrom Istanbul (IST)

 

 

.

.

.

.

Svi letovi aviokompanije Turkish Airlines,

počev od 6. aprila 2019. preusmereni su na

novi Aerodrom Istanbul (IST)

 

 

 

 

 

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE za sve koji lete aviokompanijom TURKISH AIRLINES, do Istanbula i dalje

.

.

Počev od 6. aprila 2019. u 14 h po lokalnom vremenu, svi međunarodni i domaći letovi aviokompanije Turkish Airlines (TK / THY) koji su do sada bili obavljani do/od Aerodroma Ataturk, biće preusmereni na novi Aerodrom Istanbul (IST). Novotovoreni aerodrom – najveći na svetu, biće nova vazdušna luka ove aviokompanije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aerodrom Istanbul sazidan je severno od grada, nadomak obala Crnog mora, i njegova udaljenost od centra višestruko je veća od Aerodroma Ataturk, sa kojeg je bilo moguće stići do centra vožnjom 2 stanice metroom i prelaskom na tramvaj T1 (na početnoj stanici).

 

Kada 6. aprila svi letovi Turkish Airlines budu preusmereni na novi Aerodrom Istanbul, videćemo na koji način su vlasti obezbedile opcije za prevoz do grada (osim taksijem) onih koji do aerodroma stižu letovima Turkish Airlines, s obzirom da od aerodroma do centra Istanbula ima 50 km. Za sada, jedina opcija je autobus, koji iz Istanbula ka aerodroma polazi sa 20 punktova od kojih su Yenikapı i Beşiktaş jedini najbliži istorijskom centru i modernom delu grada, i najbolja opcija za turiste u poseti Istanbulu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Zabranjeno kopiranje članaka i preuzimanje slika.